هر آنچه که برای تولید کروسانت لازم است در اختیار داشته باشید اینجاست

images

شیرینی کروسانت یا در اصطلاح فرانسه کروسان یکی از محبوب ترین شیرینی هایی است که امروز مورد توجه بازار قرار گرفته است.

مشتریان هر روز تقاضای بیشتری برای کروسانت دارند و همین موضوع باعث شده است بسیاری از واحد های تولیدی به فکر تولید این محصول بیفتند.

تولید کروسانت در مقیاس کارخانه ای نیاز به سرمایه گذاری نسبتا زیادی دارد اما برای تولیدی در حدود ۵۰۰ تا ۱۰۰۰ کیلوگرم در روز می توان از ماشین آلات بسیار ساده برای تولید آن استفاده کرد.

شما برای تولید کروسانت بعد از اماده سازی و فرموله کردن خمیر در میکسر اسپیرال قنادی به سمت دستگاه پهن کن خمیر رفته بعد از تنظیم ضخامت خمیر روی نوار نقاله دستگاه برش مثلثی خاص کروسانت میخورد که بسیار دقیق و زیبا انجام می شود.

بعد از برش خوردن خمیر به دستگاهی به اسم فرم زن تحویل داده شود و فرم خاص کروسانت داده می شود.

پس از فرم گرفتن  و پخت آن در فر مخصوص می توان مغز شکلات یا هر مغز دیگری را به آن توسط دستگاه تزریق مغز به کروسانت اضافه کرد و در نهایت کروسانت آماده می شود

سری به صفحه زیر بزنید و با ماشین الات تولید کروسانت بیشتر آشنا شوید

کروسانت